TEMSİLCİMİZ SEZONA FIRTINA GİBİ BAŞLADI

– SUNGURLU BELEDİYESPOR : 8 – ÇORUMSPOR : 0

Çorum 1. Amatör Küme futbol liginde sezonun ilk maçında kendi sahasında Çorumspor’u ağırlayan Sungurlu Belediyespor, rakibini 8-0 yenerek sezona fırtına gibi başladı.

Bugün Sungurlu Şehir Stadyumunda saat 14:00’te Sungurlu Belediyespor ile Çorumspor karşı karşıya geldi. Maçı Sungurlu Belediyespor Kulüp Başkanı Bahri Sezen, kulüp yöneticileri ve çok sayıda taraftar izledi.

İlk yarıya hızlı başlayan temsilcimiz Sungurlu Belediyespor 15. Dakikada İsmail’in golüyle 1-0 öne geçti. 3 dakika sonra sahneye çıkan Sungurlu Belediyespor’un forveti durumu 2-0’a getirdi. 36. Dakikada yavuzun golüyle 3-0 öne geçen Sungurlu Belediyespor, ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda da rakibine gol pozisyonu vermeyen temsilcimiz 55. Dakikada Osman golüyle durumu 4-0 yaptı. 62 Dakikada Ramazan’ın golüyle durum 5-0 olurken, 84. Dakikada Ramazan kendisinin ikinci, takımının ise 6. Golünü kaydetti.

Sungurlu Belediyespor, 90+2’de Eren, 90+3’te ise Orkal’ın golüyle karşılaşmadan 8-0 galip ayrılan taraf oldu.

Önceki Sungurlu Belediyespor Motivasyon Kahvaltısında Buluştu